tiistai 3. toukokuuta 2016

Wrappeja savuporotäytteellä

Näyttää siltä, että wrapeista on tullut meidän perheen virallista eväsherkkua. Viimeksi pyörittelin wrappien sisään täytettä savuporosta. Oman suun mukaista täytettä saan tuorejuuston ja creame fraichen yhdistelmällä. Wrappeja savuporotäytteellä

*

Savuporowrapit

8kpl

1 pkt tortillalettuja

200 g ruohosipuli tuorejuustoa
150 g creame fraichea
1 pss (150 g) kylmäsavustettua savupororouhetta
1/2 suippopaprika
2 banaanisalottisipuli
ruohosipulia

jääsalaatin lehtiä

Pilko paprika ja sipulit pieneksi. Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään. Levitä tortillaletut pöydälle ja jaa täyte tasan tortillalettujen päälle. Laita väliiin myös salaattia.  Kääri tortilla rullalle.

Wrapit on hyvä valmistaa etukäteen mikäli mahdollista, sillä ne maistuvat vielä paremmilta, jos ehtivät levähtää ja makuuntua ennen syömistä jonkin aikaa.

*


Tällä kerralla eväs-wrappeja ei nautittu metsässä, vaan veneen talvisäilytyspaikalla. Veneellä puuhasteluun kuluu aina enemmän aikaa kuin mitä lähtiessä on ajateltu. Koska eväsretkeily on erityisesti lasten suosiossa, ajattelin yhdistää kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sillähän ei ole niin väliä missä evästellään, tärkeintä on se, että on eväät. Monellakin mittapuulla eväsretki oli varsin onnistunut. Yhdessäolon ja ulkoilun lisäksi vene on nyt lähes valmis vesillelaskuun.Maisema purjeveneeltä
Eväsretkellä purjeveneelläSavuporowrapit

2 kommenttia:

  1. Nam, tällaiset wrapit (ja erityisesti juuri tuo kylmäsavuporo) ovat juuri minun makuuni. Tosi kivoja keväisiä kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Rommirusina, idea täytteestä tuli itse asiassa savuporokeitostasi ;)

    VastaaPoista