Kokista ja blogista

Tervetuloa blogiini!Viikonloppukokkina häärii 4-kymppinen sopankeittäjä, joka leipätyökseen tekee aivan jotain muuta kuin laittaa ruokaa. Viikonloppukokki on itseoppinut ruuanlaittaja ja ruokaharrastaja. Reseptien joukossa on omia ja lainattuja. Ideoita ruuanlaittoon keräilen matkan varrelta lehdistä, kirjoista, blogeista, tv:stä, ravintoloista ja kahviloista sekä ystävien ja tuttavien keittiöistä. 

Arkisin ruuanlaitto on pitkälti keittämistä ja lämmittämistä - nälän torjuntaa ja siirtämistä. Viikonloppukokin sapuskoja syövät, ja apukokkeina hääräävät puoliso ja alakouluikäiset tyttäret. Toisinaan roolit vaihtuvat ja viikonloppukokki onkin apukokki!

Blogista löytyy ruoka- ja leivontareseptejä laidasta laitaan. Viikonloppukokki perheineen on kaikkiruokainen. Ruokapöydästä löytyy lihaa, kalaa, kanaa ja äyriäisiä. Kasvikset ovat valitettavan usein lisäkkeiden roolissa. Koska ruokaa tehdään arkena ja pyhänä, blogista löytyy aivan tavallisia arkiruokia, mutta myös juhlaruokia esimerkiksi kalenterivuoden juhliin liittyen. Haaveissa on kokata sesonkien mukaista ruokaa. Aina se ei onnistu, joskus tekee mieli jotain, joka ei ole juuri sesongissa. Tuoreet, kotimaiset raaka-aineet kiinnostavat ja itse tekeminen tuntuu tärkeältä. Kokkailut eivät aina ole viimeisimpien trendien mukaisia, joskus vanhassa on vara parempi. Enimmäkseen ruoka harrastuksena on tuonut onnistumisen iloa ja uusia elämyksiä, mutta muutama keittiökatastrofi on muistissa ja tänne raportoitu. Toisinaan kirjoittelen myös ravintolakokemuksistani ja reissuistani Suomessa ja muuallaYhteydenotot ja sosiaalisen median kanavat: 


Viikonloppukokkia pystyt seuraamaan paitsi blogin kautta myös facebookissa ja instagramissa. Yhteyden saa sähköpostillakin: viikonloppukokki@gmail.com. Kiitos jo etukäteen kaikista yhteydenotoista! Jokainen yhteydenottaja, seuraaja, tykkääjä ja kommentoija tekee päivästäni erityisen mukavan. 

Olen kiinnotunut yhteistyökuvioista tuotetestausta myöten. Minulla on hygieniapassi. Parhaiten saat yhteyden sähköpostitse lähettämällä postia osoitteeseen viikonloppukokki@gmail.com tai facebookin kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti