sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pikaisesti Bar Burritossa

Sattui sopiva sauma piipahtaa myöhäisellä lounaalla Bar Burritossa. Ja tulipa bloggarille sauma kertoa siitä myös blogissa, vaikka tiedän, että ravintoloitsija Rastas ei näistä viikonloppukokkien ravintola-arvosteluista ja arvioista perustakaan. Bar Burrito on lopettanut toimintansa. 


Torstaina myöhäiseen lounasaikaan Keskustorin Burrito oli tyhjä. Olin ainoa asiakas koko sen ajan, kun baarissa olin. Voimia kuluttavan aamupäivän vuoksi minusta ei ollut valitsemaan edes täytteitä burritoni. Onneksi tarjolla oli valmiiksi mietitty Päivän Burrito 8,5 € hintaan. Täytteenä oli muun muassa loistava karitsabolognese.

Burrito oli iso! Ei jäänyt nälkä sen jälkeen. Ennakko-olettama oli, että burrito olisi lämmin, mutta kylmä oli tämä versio, melkein jääkylmä. En tiedä, oliko se sellaiseksi tarkoitetettu, eikä minulla voimattomalla ollut energiaa sitä siinä paikassa selvittää.Verrattuna perinteisiin suomalaisiin pikaruokapaikkoihin eli siis hampurilaisravintoloihin burritossa nautittu lounas oli aika arvokas, limu ja päivän burrito 12 €. Mielelläni silti maksoin: ruuassa maistuivat raaka-aineet! Tälläiset ruoka-paikat ovat niin tervetulleita tamperelaiseenkin katukuvaan.

Burriton syöminen oli sotkuista puuhaa. Taisinkin jättää jälkeeni varsin tahmean pöydän. Niin maukasta ruoka kuitenkin oli, että tulen mielelläni sotkemaan pöydän toisenkin kerran.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti