perjantai 2. tammikuuta 2015

Uuden vuoden alku

Meidän perheessä on tammikuu aina kevennelty ruuan ja juoman suhteen. Kevyempi vaihe alkoi tänään, uuden vuoden ensimmäisenä arkipäivänä. Eilen vietettiin vielä makeaa ja paheellista elämää ja juhlistettiin uutta vuotta nauttimalla herkullinen brunssi. Vuoden ensimmäinen päivä aloitettiin hyvin valvotun yön jäljiltä hitaasti, vasta lähempänä puolta päivää, brunssin merkeissä.





Vuoden ensimmäisen aamun brunssiin kuului kahvia, tuoremehua, munia, pekonia, paahtoleipää, appelsiinimarmeladia, leikkeleitä, hieman juustoa ja tuoreita hedelmiä, ihania tuoreita hedelmiä: ananasta, mangoa, persimonia ja niin edelleen. Kokonaisuuden kruunasi shamppanja. Tervetuloa uusi vuosi!







Herkullisimmat hedelmät löytyvät tässä kaupungissa saksalaisen kauppaketjun valikoimista. Hedelmät ovat aina tuoreita ja laadukkaanoloisia. Kypsyyskin on kohdillaan. Ennen kuin nauttii hedelmiä, niitä voi ihailla ja syödä päivän tai pari silmillään, kun ne asettelee kauniisti esille. Keveän ja keväisen oloista, johtuu ehkä aurinkoisista väreistä.













Onnellista, merkityksellistä ja herkullista vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti