keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Aamiainen on vapaapäivänkin tärkein ateria

Vapaapäivän aamiaisella voi vain irrotella vähän enemmän kuin arkena. Viime sunnuntain aamiaisella meillä irroteltiin oikein kunnolla: aikuiset nauttivat shampanjaa.Vähempikin luksus riittää. Tärkeintä on mielestäni se, että on aikaa ja, että
 aamiaispöydässä on jotain tavallisesta arkiaamusta poikkeavaa. Meillä on aika kiireiset viikot takana. On kulunut monen monta viikkoa siitä, kun koko perhe on viettänyt vapaapäivää kotona yhtä aikaa. Onneksi kenenkään ei sentään ole tarvinnut puurtaa tyystin ilman vapaata!

Kokosin aamiaispöytää myös sillä ajatuksella, että kaikille löytyisi jotain herkkua. Tuntui löytyvän. Itse valmistettiin vain munakuppeja, joiden ohjeen olen tänne rustannut jo aikaisemmin. Muffinssipeltini on 12 paikkainen, joten otin Minnan vinkistä vaarin ja tein lasten kanssa skonsseja. Ohje löytyy Keittiössä, puutarhassa ja kotona blogista. Skonsseja teen toisenkin kerran! Tai pyydän lapsia tekemään. Oli nimittäin siitä mukava ohje, että lapsetkin saavat nämä tehtyä helposti kahdestaan.


Lisäksi pöydässä oli tarjolla crosantteja ja paahtoleipää, leikkeleitä, juustoja, tuoreita kasviksia ja hedelmiä muun muassa anansta ja vesimelonia. Aamiaisen jälkiruuaksi nautimme vielä palat suklaata. Kyllä ihmisen lapsen kelpaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti