keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Laiskan kokin kanasalaatti

Laiskan kokin kanasalaattiin tulee kanaa ja salaattia. Arvatkaapa mitä? Nyt ne lapset ovat mummilassa. Työpäivän päätteeksi voi ottaa päikkärit ja lähteä lenkille. Reippailun jälkeen onkin eletty kuin pellossa. Ruuanlaitto on vähän niin ja näin. Se mitä on syöty, on syöty sohvalla ja  samalla on katsottu telkkaria. Ruokaisa salaatti on hyvä päivällinen kahdelle aikuiselle. Ja sen valmistuksen voi kuitata ilman hellaa ja lähes ilman veistä. Salaatin kaverina nautittiin lasi viiniä, se kuuluu kesään!





*

Kanasalaatti 


salaattia
tomaattia
kurkkua
vesimeloonia
lehtipersiljaa

grillattua kanaa


Revi salaatti, pilko kana ja kasvikset. Mausta salaattikastikkeella ja nauti helmeilevän valkoviinin kera

*

Loistava iltapala syntyi helposti. Viikonlopulta jäänyt tonnato-kastike käytettiin salaattikastikkeena. Kanavartaat tekivät kauppansa jo sunnuntaina, mutta ei hätää, ruokakaupan palvelutiski pelasti. Muuten tämä salaatti koottiin niistä aineksista mitä kotoa löytyi. Maistui!

Elämä pellossa jatkuu... Tällä viikolla on tarkoitus nauttia ainakin yksi ateria ulkoruokinnasta. Arvioita luvassa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti