sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Joulun on jo mielessä

Millainen joulukalenteri sulla on?


No mulla on instakalenteri! Olen tosi innoissani tästä jutusta. Lähdin nimittäin mukaan instajoulukalenteriin kahden muun ruokabloggaajan kanssa. Hanna-Riikka Kapustan varressa -blogista ja Anna Saispa lisää -blogista jakavat innostukseni ja tuskin maltamme odottaa joulukuun ensimmäistä päivää, jolloin kalenterin ensimmäinen luukku aukeaa.

joulukalenteriJoulutunnelmia marraskuussa


Joulukalenterin ansiosta olen päässyt joulutunnelmiin ja jouluisten makujen pariin jo marraskuussa. Jotta valokuvaaminen tähän aikaan vuodesta onnistuu edes jollakin tavalla, on pitänyt tehdä aika luovia ratkaisuja ja ruokaa on laitettu ja kuvia otettu sääennusteita tutkien. Onneksi välillä aurinko on pilkahdellut marrastaivaalta. Kalenterihommat alkavat olla luukkujen avaamista vaille valmiina. Lähde mukaan availemaan #herkkukalenteri2020 luukkuja instagramin puolella.

joulukalenteri

joulukalenteri


1 kommentti:

  1. Hei, etsin blogini joulukalenterin yhteen postaukseen muiden tekemiä joulukalentereita. Laita viestiä jos haluaisit omasi mukaan! :) http://blogi.kavart.fi/2020/11/joulu-on-tulossa-osallistu.html

    VastaaPoista