Näyttää siltä, että wrapeista on tullut meidän perheen virallista eväsherkkua. Viimeksi pyörittelin wrappien sisään täytettä savuporosta. Oman suun mukaista täytettä saan tuorejuuston ja creame fraichen yhdistelmällä.
*
Savuporowrapit
8kpl
1 pkt tortillalettuja
200 g ruohosipuli tuorejuustoa
150 g creame fraichea
1 pss (150 g) kylmäsavustettua savupororouhetta
1/2 suippopaprika
2 banaanisalottisipuli
ruohosipulia
ruohosipulia
jääsalaatin lehtiä
Pilko paprika ja sipulit pieneksi. Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään. Levitä tortillaletut pöydälle ja jaa täyte tasan tortillalettujen päälle. Laita väliiin myös salaattia. Kääri tortilla rullalle.
Wrapit on hyvä valmistaa etukäteen mikäli mahdollista, sillä ne maistuvat vielä paremmilta, jos ehtivät levähtää ja makuuntua ennen syömistä jonkin aikaa.
*
*
Tällä kerralla eväs-wrappeja ei nautittu metsässä, vaan veneen talvisäilytyspaikalla. Veneellä puuhasteluun kuluu aina enemmän aikaa kuin mitä lähtiessä on ajateltu. Koska eväsretkeily on erityisesti lasten suosiossa, ajattelin yhdistää kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sillähän ei ole niin väliä missä evästellään, tärkeintä on se, että on eväät. Monellakin mittapuulla eväsretki oli varsin onnistunut. Yhdessäolon ja ulkoilun lisäksi vene on nyt lähes valmis vesillelaskuun.
Nam, tällaiset wrapit (ja erityisesti juuri tuo kylmäsavuporo) ovat juuri minun makuuni. Tosi kivoja keväisiä kuvia. :)
VastaaPoistaKiitos Rommirusina, idea täytteestä tuli itse asiassa savuporokeitostasi ;)
VastaaPoista