tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post516288304339322839..comments2023-12-02T19:47:19.780+02:00Comments on Viikonloppukokki: Parsapiiloja - parsaa, brietä ja voitaikinaaViikonloppukokkihttp://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-19587077757359731872019-05-13T12:48:21.451+03:002019-05-13T12:48:21.451+03:00Vaikuttaa siltä, että kukkamaljakkosäilytys toimii...Vaikuttaa siltä, että kukkamaljakkosäilytys toimii! Tuo koko puntin kypsentäminen kerralla ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta toimii sekin. Harmi, että meillä kotona kukaan muu ei jaa tätä parsaintoa.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-91245455897806232812019-05-13T12:40:17.421+03:002019-05-13T12:40:17.421+03:00Pidän kovasti parsasta, etenkin vihreästä, olmimai...Pidän kovasti parsasta, etenkin vihreästä, olmimaisesta valkoisesta en niinkään. Olen nyt kokeillut viime perjantaina ostamani parsanipun kanssa "kukkamaljakkosäiltystä", eli otin kotona heti nipun pois kääreestä ja laitoin sen sopivan kokoiseen astiaan, pohjalle hieman vettä ja sitten vain pöydällä. Nippu imaisi heti kaiken veden ja olen lisännyt sitä pari kertaa. Olen käyttänyt parsaa vähitellen ja jäljellä olevat varret ovat napakoita ja ennen kaikkea eivät kylmiä kokkauksen alkaessa. Aion nyt käyttää ne loppuun hitaasti muutama varsi kerrallaan ja katsoa miten tämä säilytys toimii pitemmän päälle, ehkä leikkaan tuoreen leikkuupinnan myöhemmin. :) Olen aikaisemmin usein pilannut parsanippuja jääkaapissa, ovat homehtuneet kannasta tai nuupahtaneet. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com