tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post4511951671441548267..comments2023-12-02T19:47:19.780+02:00Comments on Viikonloppukokki: Valkoista riisipuuroa, ja silti laktoositontaViikonloppukokkihttp://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-45473002857685541372016-12-11T10:32:52.826+02:002016-12-11T10:32:52.826+02:00Mukavaa ja makoisaa joulun aikaa sinullekin Mimmi!...Mukavaa ja makoisaa joulun aikaa sinullekin Mimmi!Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-70962107557486377802016-12-11T09:41:40.375+02:002016-12-11T09:41:40.375+02:00Herkullisen näköistä puuroa. Minä olen jo vuosikau...Herkullisen näköistä puuroa. Minä olen jo vuosikausia keittänyt puurot ja vellit myöskin tekemälläsi tavlla, juurikin samasta syystä. laktoosittomana kaikki tehdään ja valkoista puuroa halutaan. Uunipuuro menee punaisenakin. Joskus on jännä, kun puuro ei meinaakkaan muuttua punaiseksi, vaikka samoja aineksia käyttää kuin muuloinkin. Joissain lehdissäkin on ollut lähiviikkoina tämä tapa keittää valkoista laktoositonta puuroa. Myös ruokakermalla ja vispikermalla tehden saa hyvää puuroa samalla tavalla tehtynä. Mehukeitto-voisilmä yhdistelmä kuulostaa aika vinhalta...enpä ole koskaan maistellut. Oikein makoisaa joulun odotusaikaa ja tietty aikanaa makoisaa ja mukavaa joulua sinulle ja perheellesi.Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.com