tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post4271877679701168706..comments2023-12-02T19:47:19.780+02:00Comments on Viikonloppukokki: Soijamarinoituja kananmunia parilla tarjoiluehdotuksellaViikonloppukokkihttp://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-24784030514939894602017-04-27T19:31:16.378+03:002017-04-27T19:31:16.378+03:00Kiitos Sari! Meillä oli hyvin valikoitu kutsuviera...Kiitos Sari! Meillä oli hyvin valikoitu kutsuvieraitten joukko: isovanhemmat. Mukavaa vappua myös sinulle!Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-46816329296033653722017-04-27T15:59:49.016+03:002017-04-27T15:59:49.016+03:00Oi miten ihanat tarjottavat sinulla oli apukokkien...Oi miten ihanat tarjottavat sinulla oli apukokkien juhlissa. Mielelläni olisin mukana ollut ja kyllä vieraittesi kelpasi. Hauskaa Vappua sinulle :)Saaranlautasellahttps://www.blogger.com/profile/01417888220151535599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-49217688756894881422017-04-27T10:06:11.559+03:002017-04-27T10:06:11.559+03:00Se on kyllä totta! Shokkia voi koittaa pienentää k...Se on kyllä totta! Shokkia voi koittaa pienentää käyttämällä huoneenlämpöisiä munia ja laskea munat hyvin varovasti kiehuvaan veteen. Olen huomannut, että on tärkä käyttää tarpeeksi isoa kattilaa, jossa on runsaasti vettä. Tämän ohjeen juju tuon marinadin ohessa on ehdottomasti keittoaika. Kiitos kommentista Polkkapossu!Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-37924228447926382542017-04-27T09:31:30.672+03:002017-04-27T09:31:30.672+03:00Mielenkiintoinen ohje. Ehkä voisin heittää seuraav...Mielenkiintoinen ohje. Ehkä voisin heittää seuraavaan japanikattaukseen. Itse laitan kananmunat aina kylmään veteen. Kuoret halkeilee huomattavasti vähemmän keittämisen aikana, kun ei tule suoraa shokkia kuumaan menemisestä. Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-42327751648244589682017-04-26T09:36:36.538+03:002017-04-26T09:36:36.538+03:00Kerro sitten miten kävi!Kerro sitten miten kävi!Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-24339353001709878732017-04-25T23:16:25.960+03:002017-04-25T23:16:25.960+03:00Olen käyttänyt viiriäisen munia kolme yhtä kananmu...Olen käyttänyt viiriäisen munia kolme yhtä kananmunaa kohden leivonnassa. Se oli kyllä älytöntä, kun kerran minulla oli taas liikaa viiriäisen munia ja rupesin niistä leipomaan jotain piirakkaa :D Niitä sai rikkoa urakalla taikinaan korvaamaan kananmunia. Ehkäpä kokeilen tätä sillä kolmen minuutin keittämisellä. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-34159287788854368522017-04-25T22:44:50.891+03:002017-04-25T22:44:50.891+03:00No siinä onkin Sari säätämistä! En käyttäisi ainak...No siinä onkin Sari säätämistä! En käyttäisi ainakaan huoneenlämpöisiin kovin monta minuuttia. Sanoisin, että mulla oli keskikokoisia munia. Leivoin nimittäin samasta munasatsista kakun, johon punnitsin munat. Yksi muna painoi noin 60 g. Viiriäisen muna taitaa painaa noin viidesosan tuosta. Kylmässä yön yli marinointi tuntui hyydyttävän keltuaisia vähän lisää. Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-27559735893417284842017-04-25T22:02:10.944+03:002017-04-25T22:02:10.944+03:00Minulla on viiriäisen munia vähän liialti, monella...Minulla on viiriäisen munia vähän liialti, monellakohan keittominuutilla niitä alkaisi säätämään? Kolmella vai neljällä?Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com