tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post3857017371005493301..comments2023-12-02T19:47:19.780+02:00Comments on Viikonloppukokki: Smetana punajuuret - arki-illan ruuan upgreidausViikonloppukokkihttp://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-74664275201808478732017-09-07T17:36:19.052+03:002017-09-07T17:36:19.052+03:00Kiitos, sekä salvia-, että kirjavinkistä. Täytyy s...Kiitos, sekä salvia-, että kirjavinkistä. Täytyy seuraavalla kerralla katsoa löytyykö meidän kirjastosta tuota kirjaa.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-55148909089940152412017-09-07T16:57:34.864+03:002017-09-07T16:57:34.864+03:00Itse tykkään laittaa hernekeittoon valtavasti salv...Itse tykkään laittaa hernekeittoon valtavasti salviaa vallankin jos mukana on possunlihaa. Idea tuli Annemarta Borgenin Minun yrttini-kirjasta (Otava 1978), jossa hän tekee omaa Saint Germain -keittoaan laittaen neljän hengen annokseen ruokalusikallisen kuivattua timjamia ja kourallisen salvianlehtiä. Vahva maustaminen vaatii pitkän keittoajan. Suosittelen kyseistä kirjaa muutenkin!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06723082281522818645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-49371152925121502492017-09-06T08:08:22.335+03:002017-09-06T08:08:22.335+03:00Kiitos Anne! Täytyy käydä Maalaisbistrossa vakoile...Kiitos Anne! Täytyy käydä Maalaisbistrossa vakoilemassa salvia-reseptejä. Kanttarellirisottoonkin salvia sopi paremmin kuin hyvin.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1870443598041897005.post-18604360412131936792017-09-05T23:51:07.190+03:002017-09-05T23:51:07.190+03:00Salvia kuuluu mielimausteisiini. Blogistani löytyy...Salvia kuuluu mielimausteisiini. Blogistani löytyy kanasaltimbocca, salviavoikastike kalalle ja kukkakaalille. Se sopii myös todella hyvin possun kanssa. Tiedätkö, sanoisin että salvia sopii kaikkeen...kuulemma jälkiruokiinkin. Sitä en ole kokeillut kuitenkaan...vielä!Annehttps://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.com